Pınar Kür'le Yazarlıkta Ustalaşıyoruz

  

Art 10 Fikir Atölyeleri’nde Türkiye’nin önemli yazarlarından 
Pınar KÜR ile AYVALIK’ta BULUŞUYORUZ..                   

PINAR KÜR’LE YAZARLIKTA USTALAŞIYORUZ.. 
ART 1O YAZARLIK ATÖLYESİ, EYLÜL’DE AYVALIK’TA..

Yazmayı seven, yeteneğini geliştirmek isteyenler 30 yılı aşkın bir süredir zevkle okunan, Türkiye’nin önemli yazarlarından Pınar KÜR, Ayvalık’ta sizleri bekliyor.
Eylül ayının güzelliği, tarihi ve doğal zenginliği ile Ege’nin eşsiz doğasına sahip Ayvalık’ın vereceği ilham ve keyifle yazılarınızı oluşturacağınız PINAR KÜR İLE ART 10 YAZARLIK ATÖLYESİ, AYVALIK TİCARET ODASI’nda..            

Daha önceki atölye çalışmalarına katılarak kitapları yayınlanan edebiyat dünyasının kazandığı yeni yazarlar arasına siz de katılmak ister misiniz? 

Yazarlık konusunda hedef belirleyip, yaratıcılığını verimli kullanmayı öğrenmek isteyenlerin, aklındakileri kağıda dökmeden duramayanların yazılarını tekniğine uygun olarak yazabilmeleri için Pınar KÜR’le çok özel bir buluşma..

Asılacak Kadın, Akışı Olmayan Sular, Yarın Yarın, Küçük Oyuncu, Bir Deli Ağaç ve Bitmeyen Aşk gibi kitaplarıyla tanıdığımız Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Pınar KÜR, amatör veya profesyonel yazı yazmakla ilgilenenleri Eylül ayında Ayvalık’a bekliyor.

6-10 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak ve 5 gün sürecek Pınar KÜR ile Art 10 Yazarlık Atölyesi süresince, yazarlığını geliştirmek isteyenlerin ilgi duyduğu türde yazmaları için, gereken bilgi ve donanıma  sahip olmaları sağlanacak.
Türk ve dünya edebiyatından başyapıtların yazma teknikleri ve anlatım biçimleri üzerinde çalışılacak atölyede her gün 14:00-17:00 arasında 3 saat boyunca Pınar KÜR’le birlikte olacak katılımcılar, Ayvalık’ın eşsiz doğasında yazmanın keyfine vararak, mevcut yazı çalışmalarını da Pınar KÜR’le değerlendirme imkanı bulacak.

PINAR KÜR ile Art 10 Yazarlık Atölyesi 
6-10 Eylül 2013, Toplam 5 gün
14:00-17:00, Günde 3'er saat
Ayvalık Ticaret Odası’nda..             

“Ve mutluluk, ne güzel ne karşı konulmaz bir şey.. 
 İnsan her şeyi oluruna bırakabildiği anda..” Pınar KÜR

Ayvalık’ın en güzel zamanında tatilinizi geçirirken “Pınar KÜR ile Art 10 Yazarlık Atölyesi”nde, 
ATO Ticaret Tarihi Galerisi’nde zeytin ve zeytinyağı tadımının yapılacağı
“Hoşgeldiniz Kokteyli” ve son gün Pınar KÜR’ün evinde verilecek “Veda Kokteyli” eşliğinde 
yazarlığa adım atmaya HAZIR MISINIZ ?

Sadece “10 kişilik” kontenjanla gerçekleştirilecek bu çok özel atölyede yer almak istiyorsanız28 Ağustos 2013’e kadar kayıt olmak için:

0 232 421 44 40  &  atolye@on-art.net 
 

Etkinlik görselleri için tıklayınız.

Etkinlik videosu için tıklayınız. 


PINAR KÜR'LE YAZARLIKTA USTALAŞIYORUZ..
ART 10'DA.. 
 

 

PINAR KÜR'LE ART 10 YAZARLIK ATÖLYESİ
AÇILIŞ KOKTEYLİ

 

 

 


 

 

 

^ Sayfa Başına Dön